Håkonskager med marcipan, vanilje og citron

Svampet kanelkage med kaffeglasur

Svampet kanelkage med kaffeglasur

Der er ikke noget som en lækker svampet kanelkage med den lækreste kaffeglasur. Selv folk der ikke bryder sig om kaffe elsker denne kage. Det er bestemt også en af mine yndlings bradepandekager 😀 Og så er den tilmed super nem at bakse sammen 😉

 

Her er hvad du skal bruge:
bradepande ca. 23×33 cm

Kanelkage:
125 g. smør/margarine
400 g. sukker
400 g. hvedemel
4 tsk. kanel
2 tsk. natron
5 dl. kærnemælk

Kaffeglasur:
50 g. smør/margarine
250 g. flormelis
2 tsk. vaniljesukker
1 spsk. kakaopulver
4 spsk. færdiglavet kaffe

 

Sådan skal det gøres:

Smør/margarine smeltes og piskes sammen med sukkeret.
Pisk de tørre ingredienser i og tilsæt til sidst kærnemælken.
Hæld dejen i en smurt bageform 23x33cm eller foret med bagepapiret.
Bag kagen i ovnen ved 200° alm ovn i 30 minutter.

Lad kagen køle helt af inden den smøres med kaffeglasuren.

Kaffeglasur:
Alle ingredienser røres sammen i en gryde og varmes op til den er varm.
Smør derefter den varme glasuren over kagen.
Lad glasuren størkne helt før den serveres.

 

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Håkonskager med marcipan, vanilje og citron