Sensevenlig brændende kærlighed med sød kartoffelmos

Lækkert og svampet sense bananbrød med ekstra proteiner og revne gulerødder

Lækkert og svampet sense bananbrød med ekstra proteiner og revne gulerødder

Dette er min nye yndlings morgenmad! Dette brød deler jeg i 4 og lader det tælle som et sense-måltid. Der er dog sagtens plads til lidt ekstra protein og fedt, hvis du vil fylde dine håndfulde helt op 😀

Jeg laver dejen nemt i min foodproccesser, hvor jeg starter med at putte alle de tørre ingredienser i og kører det igennem til både havregryn og fuldkornshvedemel er blevet mere fint.

Brødet kan også sagtens laves i en almindelig skål og piskeris. Men så vil brødet blive mere groft pga de revne gulerødder og havregryn og fuldkornshvedemel ikke er blevet blendet.

Her er hvad du skal bruge:
1 brød – 4 sense portioner

2 æg
1/2 dl. smagsneutral olie
3 meget modne bananer
200 g. revne gulerødder
2 scoops proteinpulver (50g)
1 dl. hvedemel
1 dl. fuldkornshvedemel eller andet groft mel
1 dl. havregryn
2 tsk. HUSK, den gule.
2 spsk sukrin gold eller andet sødemiddel
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk nelliker
1 tsk kardemomme

Sådan skal det gøres:

Alle de tørre indgredienser blendes til det er nogenlunde ensartet.

Æg, olie og sukrin gold piskes sammen.
Mos bananerne ud og put ned til æggemassen.
tilsæt de revne gulerødder. Til sidst tilsættes alle de tørre ingredienser og piskes godt sammen.
Hæld i en smurt form og bag ved 175° alm ovn i ca. 45 min. eller indtil at brødet er gennembagt.
Lad brødet ud af formen og lad det køle af på en rist.

Når brødet er stuetemperatur, puttes det i en pose.

 

Velbekomme

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sensevenlig brændende kærlighed med sød kartoffelmos