Hønsesalat på ananasring

Hjemmelavet fløderand

IMG_20160416_205012-2

Fløderand

Fløderand har altid været noget, der blev købt fra kølemontren i det lokale supermarked, bragt hjem og serveret i plastikbøtten, den var købt i. Men nu blev jeg nød til at lave den selv. Og lækkert blev det!

Her er hvad du skal bruge:

8 blade husblas
½ l. sødmælk
1 stang vanille
100 g. sukker
½ l. piskefløde

Sådan skal det gøres:

Husblas lægges i blød i koldt vand i 15 minutter.

Vanijlestangen skæres på langs og kornene skrabes ud og blandes med en smule af sukkeret, så der ingen klumper er.

Mælk, sukker, vanillekorn og den tomme stang varmes op til lige under kogepunkt.

Gryden tages af varmen og husblassen røres i.

Hæld det over i en skål og lad det køle af.

Når mælken begynder at tykne vendes letpisket flødeskum i, og hælder det over i en randform, og stilles på køl i et par timer.

Ved servering dyppes formen i varmt vand – ikke kogende – i ca. ½ minut og vendes ud på et fad.

Dette blev det færdige resultat! 😀
IMG_20160416_205210-2

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hønsesalat på ananasring