kartoffelsalat med løg, feta og persille

Hønsesalat på ananasring

IMG_20160416_175714-2

Hønsesalat på ananasring

Hønsesalat på ananasring er en gammel klassiker, dog smager den jo stadig himmelsk. Hertil pyntede jeg retten med stegte champignong, baconskiver, tomater og frisk karse på toppen! Det var super lækkert! 😀

Her er hvad du skal bruge:

800 g. hønsekød, kogt
1 ds. aspargessnitter

Dressing:
2,5 dl. mayonnaise
1,5 dl. cremefraiche 18%
1,5 spsk. sød sennep
1 tsk. sukker
1 tsk. karry
salt
Peber

Pynt:
Ananasringe
Tomater
Baconskiver
Karse
Stegte champignon

Sådan skal det gøres:

Mayonnaise, cremefraiche, sød sennep, sukker, karry, salt og peber røres sammen. kyllingekød og aspargessnitter røres forsigtigt rundt. Smag til. 🙂 Sættes på køl til det skal bruges.

Steg baconskiver og champignon.

Ananasringe lægges på tallerknen. Hønsesalat lægges ovenpå. Pynt med tomater, baconskiver, stegte champignon og karse!

Voila, en nem og lækker ret. Lige til at servere!

Velbekomme!

Amatørkokken

2 kommentarer

  • Torben Nielsen

    Hej Louise
    Hvor mange personer er ovenstående opskrift beregnet til?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

kartoffelsalat med løg, feta og persille