Hønsesalat på ananasring
Hønsesalat på ananasring
Hønsesalat på ananasring er en gammel klassiker, dog smager den jo stadig himmelsk. Hertil pyntede jeg retten med stegte champignong, baconskiver, tomater og frisk karse på toppen! Det var super lækkert! 😀
Her er hvad du skal bruge:
800 g. hønsekød, kogt
1 ds. aspargessnitter
Dressing:
2,5 dl. mayonnaise
1,5 dl. cremefraiche 18%
1,5 spsk. sød sennep
1 tsk. sukker
1 tsk. karry
salt
Peber
Pynt:
Ananasringe
Tomater
Baconskiver
Karse
Stegte champignon
Sådan skal det gøres:
Mayonnaise, cremefraiche, sød sennep, sukker, karry, salt og peber røres sammen. kyllingekød og aspargessnitter røres forsigtigt rundt. Smag til. 🙂 Sættes på køl til det skal bruges.
Steg baconskiver og champignon.
Ananasringe lægges på tallerknen. Hønsesalat lægges ovenpå. Pynt med tomater, baconskiver, stegte champignon og karse!
Voila, en nem og lækker ret. Lige til at servere!
AmatørkokkenVelbekomme!
Hej Louise
Hvor mange personer er ovenstående opskrift beregnet til?