Lækker smoothie med valleproteinpulver! - Go for it!

Chocolate chip cookies! A-mazing!

IMG_1911

Chocolate chip cookies smager så forbandet godt! – “Seje” i skorpen og så helt bløde i midten! mmmh:D

Chocolate chip cookies stammer fra usa, og er en storfavorit blandt amerikanerne, hvilket jeg fuldt ud forstår! – Der findes uttalige variationer af chocolate chip cookies. Her er min!

Her er hvad du skal bruge:

ca. 20 store cookies.

150 g. smør
150 g. brun farin
150 g. sukker
1 æg
1 æggeblomme
korn fra 1 vaniljestang
300 g. hvedemel
1/2 tsk. natron
1/4 tsk. fint salt
175-200 g. hakket chokolade (Jeg brugte 100 g. mørk og 100 g. hvid chokolade)

Sådan skal det gøres: 

Smelt smørret i en gryde ved middel varme. Lad det køle en smule af, og kom det i en skål med brun farin og sukker, og pisk.

Tilsæt ægget, æggeblommen og kornene fra vaniljestange og pisk til det er ensartet.

Derefter tilsætter du mel, natron og salt, men du pisker langsomt.

Til sidst rør/vender du den hakkede chokolade i dejen med håndkraft.

Stil cookiedejen indpakket i køleskabet i 1 1/2 time.

Tag cookiedejen ud af køleskabet og tril kugler af 50g eller på størrelse med en golfbold og placer dem på plader med ca. 10 kugler på hver. De skal have god afstand, da de flyder ud.

Bag cookies’ne på 160 grader varmluft i 15 min. Når de er bagt, flytter du dem over på en bagerist med en spartel eller lign. Cookies’ne er bløde når du flytter dem, men de bliver mere seje når de køler en smule af.

IMG_1912

Min søde lillesøster på 6 år og dagens cookie-dommer sagde følgende:

“De er SÅ gode, at det er ligefør at man godt kan spise en til!”

Så bliver det da ikke meget bedre end det! mums! 😀

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lækker smoothie med valleproteinpulver! - Go for it!