Oldemors kokoskager

Lækker smoothie med valleproteinpulver! – Go for it!

IMG_1890

Lækker smoothie med valleproteinpulver og græsk yoghurt!

 Smager så fantastisk godt!

Søndag aften sidder jeg her og er så utrolig lækkersulten, men det er ved at være aftensmadstid og jeg orker næsten ikke at gå igang med noget. Så husker jeg, at jeg har en stor pose udskåret frugt til smoothies, er jeg bare lige heldig eller hva?! – Jeg kunne jo lige være smart i en fart og lave en smoothie af frugten her, noget græsk yoghurt og så et par skefulde valleproteinpulver og så kunne det da godt gå an som aftensmad! Denne her smoothie er altså også super god ide til morgenmad, da valleproteinen mætter dejligt og så smager smoothie jo bare A-MAZING! 😀 (Jeg er lidt høj på min lækre smoothie lige nu!)

IMG_1889

Her er hvad du skal bruge:

150 g. blandet frugt.
3 spsk. valleproteinpulver (Kan undværes, men så mætter den ikke nær så meget)
75 g. græsk yoghurt.

Tip: Hvis du syntes den er for tyk, kan du selvfølgelig tilføje lidt mælk eller juice eller hvad du nu lige har lyst til. Du kan også tilføje et par spsk. hørfrø, det er også ganske godt for hele systemet.

Sådan skal det gøres:

Blend, blend, blend! 😀

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Oldemors kokoskager