Vandbakkelser med lemoncurd, vaniljecreme og mørk chokoladeganache

Amatoerkokkens Yndlings – Kanelsnegle

Amatoerkokkens Yndlings – Kanelsnegle

Dejen:
50
 g gær
3 dl mælk
4 æg (1 æg til pensling)
100 g blødt smør
100 g sukker
1 tsk vaniljesukker
1 tsk kanel
1 tsk salt
700 g hvedemel

Remonce:
250 g blødt smør
100 g sukker
150 g brun farin
3 spsk. kanel


Glasur:
Kogt vand
Flormelis

 

Sådan skal det gøres:

Mælken lunes og tilsættes gæren i en stor skål.
Tilsæt derefter æg, blødt smør, vaniljesukker, kanel og salt og rør det godt sammen.
Derefter tilsættes hvedemelet lidt efter lidt mens dejen æltes. Dejen skal gerne være lidt klistret når den er færdig.
Stil dejen til hævning i 20 min, tildækket.

Imens blandes ingredienserne til remoncen til den er helt ensartet og fin.

Rul nu dejen ud i en stor rektangel på et meldrysset bord. Fordel remoncen over det hele og rul dejen sammen på den lange led.
Skær nu sneglene ud med en skarp kniv, fold endesnippen indunder sneglen og læg dem på en bageplade med bagepapir og med god afstand.

Når alle sneglene er på bageplader så trykkes de godt flade. Bare rolig de skal nok vokse lidt igen når de står til hævning og bliver bagt 😉

Lad dem hæve i 45 min. tildækket.

Derefter bages de ved 180° alm ovn i ca. 15 min.

Lad dem køle lidt af inden de smøres med glasur.

 

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vandbakkelser med lemoncurd, vaniljecreme og mørk chokoladeganache