Amerikansk version af no-bake cheesecake - Med en hemmelig ingrediens

Amatoerkokkens version af den svenske kladdkaka

Amatoerkokkens version af den svenske kladdkaka
Den svenske kladdkaka er ikke meget anderledes end en god brownie.
Den er tung og har en lækker dyb smag af chokolade/kakao.

her er hvad du skal bruge:
20x20cm form

120 gram hvedemel
2 tsk vaniljesukker
100 gram flormelis
1 knsp. salt
4 spsk. kakaopulver
2 æg
100 gram smør smeltet

 

Sådan skal det gøres:

Smelt smørret og lad det køle lidt af.
Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt derefter æg og det smeltede smør.
Bland det godt sammen til du har en dej uden klumper.

Beklæd en form med bagepapir og hæld din dej i.

Bag kagen midt i ovnen ved 200° alm ovn i ca. 12-18 min. Det afhænger selvfølgelig meget af hvor din ovn er og hvor fast du ønsker din kage at være. Min var lidt klæg i midten da jeg tog den ud. Den blev dog mere fast da den blev kold.

 

Velbekomme!

 

 

 

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Amerikansk version af no-bake cheesecake - Med en hemmelig ingrediens