Amatoerkokkens version af den svenske kladdkaka
Amatoerkokkens version af den svenske kladdkaka
Den svenske kladdkaka er ikke meget anderledes end en god brownie.
Den er tung og har en lækker dyb smag af chokolade/kakao.
her er hvad du skal bruge:
20x20cm form
120 gram hvedemel
2 tsk vaniljesukker
100 gram flormelis
1 knsp. salt
4 spsk. kakaopulver
2 æg
100 gram smør smeltet
Sådan skal det gøres:
Smelt smørret og lad det køle lidt af.
Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt derefter æg og det smeltede smør.
Bland det godt sammen til du har en dej uden klumper.
Beklæd en form med bagepapir og hæld din dej i.
Bag kagen midt i ovnen ved 200° alm ovn i ca. 12-18 min. Det afhænger selvfølgelig meget af hvor din ovn er og hvor fast du ønsker din kage at være. Min var lidt klæg i midten da jeg tog den ud. Den blev dog mere fast da den blev kold.
Velbekomme!
Amatørkokken
Ingen kommentarer endnu