Andebryst på selleripuré og karamelliseret løg samt en lækker sovs

Lækker rødbedecarpaccio med parmasan og purløg

IMG_20160430_201748

Rødbedecarpaccio med parmasan og purløg

Jeg havde en masse rødbeder, og jeg vidste simpelthen ikke hvad jeg skulle gøre ved dem. Jeg ville prøve noget nyt. Så fik jeg denne tanke. Og mums hvor blev det bare lækkert. Smagen af de lækre rødbeder, fedmen fra parmasanen, de lækre nye purløg og en god sjat balsamico eddike! Det er helt sikkert ikke sidste gang at den bliver smækket på bordet! Jeg har valgt at opskriften ikke på mål, da det er svært at bedømme i denne ret. Men på billedet her er brugt ca. 1,5 mellemstor rødbede.

Her er hvad du skal bruge:

Rødbeder
parmasanost
Purløg
Balsamico eddike
Salt

Sådan skal det gøres:

Rødbederne koges til de er møre, og du kan stikke en kniv i dem.
Lad dem køle af en smule før du “smutter” skallen af. Pas på det kan godt sprøjte lidt 🙂
Når rødbederne er kolde, skæres de i tynde skiver, det er nemmest på et mandolinjern, da de gerne vil smutte væk under kniven. 🙂
Hak purløgen og riv flager af parmasanosten.

Anret rødbederne på et fad, så de dækker hinanden hele vejen rundt.
Drys med balsamicoen og derefter en smule salt.
Til sidst kommes rigeligt med parmasan og purløg henover rødbederne, og den er klar til at blive serveret! 😀

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Andebryst på selleripuré og karamelliseret løg samt en lækker sovs