Stegte ris med æg og purløg
Stegte ris med æg og purløg
Stegte ris også kaldet Fried Rice, er en kinesisk ret hvor man bruger allerede kogte ris og og steger med på en pande i olie. Man kan både tilsætte grøntsager og forskelligt kød hvis man vil bruge det som en hovedret. Hvis man som jeg skulle bruge det som tilbehør til mine lære Abrikos/Barbecue Marinerede Kyllingevinger, valgte jeg bare at stege ris og æg og drysse med purløg bagefter.
Her er hvad du skal bruge:
2 pers.
4 æg
ca. 300 gr. kogt ris
salt/peber
Lidt purløg
Olie til stegning
Sådan skal det gøres:
Varm olien op på en pande
Rør æggene sammen og hæld på panden
Rør i æggen til den næsten er stivnede
Tilsæt ris, salt, peber og lidt olie i og rør rundt til ris og æg er blandet godt.
Hæld over på en stor tallerken og drys med purløg eller hvad du ønsker.
Klar til servering
AmatørkokkenVelbekomme!
Ingen kommentarer endnu