Cheesecake med oreobund og jordbær gelé

Andebryst med ærtepastasalat

IMG_20160811_192626

Andebryst med ærtepastasalat

Dejlig sund og lækker ret. Jeg ville ikke kalde den heeelt kalorielet, da der jo både er pesto og skind på andebrystet. Men hvis du skipper pestoen og skæren skindet af andebrystet, så er den super duper! 😉 Desuden er ærtepastaen både glutenfri og økølogisk. Samtidig er der hele 21,6 g. protein i 100 g. ærtepasta. Og den smager af pasta! 😀

Denne ret er lavet til 2 personer.
Udregninger er lavet via en app og er vejledende.

Ærtepastasalaten(1 portion):
242 kcal.
32,4 g. kulhydrater.
6,5 g. fedt
12,0 g. protein

Det var ikke muligt for mig at finde oplysninger om andebrystet, da alle samtlige oplysninger gav forskelligt resultat.

Tips for at gøre maden mere kalorielet:
Ved at fjerne skindet fra et andebryst kan du næsten halvere kalorierne. (Skær det af efter stegning)
Pestoen er 111kcal. for denne opskrift (2 portioner). Den ville du sagtens kunne fjerne og erstatte med en fedtfattig dressing! 🙂

Her er hvad du skal bruge:
2 portioner

100g. grøn ærtepasta
50 g. agurk
50 g. gulerødder
50g. rød peberfrugt
2 spsk. grøn pesto (30 g.)

2 stk. små andebryster (150-200 g. pr. stk.)

Sådan skal det gøres:

Kog ærtepastaen som beskrevet på pakken.
Skær agurk, gulerødder og rød peberfrugt i små stykker.

(Hvis du ønsker en kold pastasalat, lad pastaen køle af eller kom den i køleskabet når den er samlet med resten af ingredienserne.)

Ærtepastaen røres sammen med de snittede grønsager og pestoen.

Fjern fedt og sener fra undersiden af andebrysterne.
Rids skindet og salt det godt.
På en kold panden lægges andebrysterne med skindsiden nedaf og der tændes på lav-middel varme i 20 min. (ca. 4 ud af 9. på varmen. eller lign.)

Tænd imens ovnen på 180° varmluft, hvis du har det ellers 200° alm.
Når andebrysterne har ligget på panden i 20 min. lægges de i ovnen i ca. 15-20 min.

Lad andebrysterne trække i 5 minutter tid og skær dem derefter i tynde skiver.

Server sammen med ærtepastasalaten! 🙂

 

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cheesecake med oreobund og jordbær gelé