Himmelsk Citronfromage!
Citronfromage er en gammel kending, men hold da op hvor smager det også bare godt!
Min mormor har i længere tid godt kunne tænke sig citronfromage, så nu måtte det være!
Denne her citronfromage er super let at gå til, og smager himmelsk!
Det skal du bruge:
4 pers.
4 blade husblas
3 æg
100 g. sukker
1,5 tsk. fintreven citronskal (usprøjtet)
1/2 dl. friskpresset citronsaft
1/4 liter piskefløde
evt. flødeskum til pynt
Sådan skal det gøres:
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min.
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved.
Smelt husblassen i en skål i et vandbad.
Bland husblas med citronskal- og saft, og rør det i æggesnapsen.
Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i den letstivnede æggeblanding.
Hæld citronfromagen i portionsglas eller en skål og stil den tildækket på køl i mindst 2 timer.
Pynt evt. med flødeskum og revet citronsskal.
AmatørkokkenNemmere bliver det ikke! – Velbekomme!
Lyder lækkert og lige til – det skal hel klart prøves 😀