De bedste og nemmeste dybstegte dobbelt panerede løgringe!

Nemme lækre hjemmelavede ristede løg!

IMG_20160710_183913

Nemme lækre hjemmelavede ristede løg!

Hjemmelavede ristede løg, smager såå godt! Og på en hotdog med Hjemmelavet agurkesalat, så går man altså ikke helt galt i byen! Da aftensmaden var overstået var skålen med ristede løg tom! Mums!

Her er hvad du skal bruge:

2-3 store løg
½ dl. hvedemel
salt efter smag
Olie til stegning

Sådan skal det gøres:

Skær løgene løg du har lyst. Skær dem i store skiver eller i lidt mindre. Alt efter hvad du ønsker.
Skil løgene fra hinanden og læg løgene i en skål/pose med hvedemel og bland godt.
Put dem derefter over i en sigte og ryst det overskydende mel væk.
Varm olien op i en gryde, og når olien er så varm at det syder og bobler når de kommer en lille test løgring i, så kom løgene i lidt ad gangen. Tag de færdige løg op med en hulske. Dryp dem af på fedtsugende papir og drys med groft salt.

Så nemt er det! 😀

Velbekomme!

Amatørkokken

2 kommentarer

  • troldemor

    det lyder nemt og godt, det må jeg vist prøve, mon ikke vi skal have hotdogs en af dagene.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amatørkokken

      Så lækkert! – Nogle gange er hotdogs med hj. ristede løg bare det eneste der du’r! 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De bedste og nemmeste dybstegte dobbelt panerede løgringe!