langtidsstegte andelår i wrap med hoisinsauce – Smørmøre!!
langtidsstegte andelår i wrap med hoisinsauce – Smørmøre!!
Det hér, det er bare LÆKKERT! og så er det sundt!! og Sense venligt! 😀
Andelårene steges ved 140° i 2,5 time, og så er der det lækreste og møreste andelår. Hvis du lige skruer op for varmen til sidst, så er skindet så sprødt at det næsten er magisk! Jeg kan ikke vente til at jeg skal lave denne ret igen!
Her er hvad du skal bruge:
2 pers.
3 andelår
2 spsk olie
salt og peber
I wrappen:
Tortilla wraps
salat og/eller kål, og andre grøntsager. Lige det du har lyst til.
HOISIN SAUCE! (Kan findes i de fleste større supermarkeder)
Sådan skal det gøres:
Læg andelårene tæt i et lille fad. Hæld olien over andelårene og krydr med salt og peber.
Steg andelårene ved 140° alm ovn i 2,5 time.
Nu plukkes kødet nemt af med en gaffel og anrettes i wraps med grønt og hoisinsauce. MUMS!
Velbekommen!
Amatørkokken
Ingen kommentarer endnu