Ultra lækre kransekagestykker med nougat! Godt nytår!

langtidsstegte andelår i wrap med hoisinsauce – Smørmøre!!

img_20171205_180650_816

langtidsstegte andelår i wrap med hoisinsauce – Smørmøre!!

Det hér, det er bare LÆKKERT! og så er det sundt!! og Sense venligt! 😀
Andelårene steges ved 140° i 2,5 time, og så er der det lækreste og møreste andelår. Hvis du lige skruer op for varmen til sidst, så er skindet så sprødt at det næsten er magisk! Jeg kan ikke vente til at jeg skal lave denne ret igen!

Her er hvad du skal bruge:
2 pers.

3 andelår
2 spsk olie
salt og peber

I wrappen:
Tortilla wraps
salat og/eller kål, og andre grøntsager. Lige det du har lyst til.
HOISIN SAUCE! (Kan findes i de fleste større supermarkeder)

Sådan skal det gøres:

Læg andelårene tæt i et lille fad. Hæld olien over andelårene og krydr med salt og peber.
Steg andelårene ved 140° alm ovn i 2,5 time.

Nu plukkes kødet nemt af med en gaffel og anrettes i wraps med grønt og hoisinsauce. MUMS!

img_20171205_174733

Velbekommen!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ultra lækre kransekagestykker med nougat! Godt nytår!