Super lækker pulled chicken i barbecue sauce!
Super lækker pulled chicken i barbecue sauce!
Pulled chicken er så lækkert og mørt. Og så tager det kun 3 timer at lave.
Jeg valgte at lægge mine kyllingebryster i barbecue sauce inden de blev pakket ind i staniol og røg i ovnen ved lave grader.
Da kyllingen var færdig trak jeg det fra hinanden med to gafler og hældte lidt af væden ved samt noget mere barbecue sauce.
Spis det som det er med en lækker salat, i en burger eller en madpandekage! Der er utallige muligheder!
Det her er den hurtige måde. Hvis du ønsker det, kan du også lægge kyllingen i en rub dagen før og lige inden den smides i ovnen tilføje din barbecue sauce.
Her er hvad du skal bruge:
2 pers.
2-3 stk. kyllingebryster
ca. 1,5 dl. barbecue sauce
Sådan skal det gøres:
Put kyllingebrysterne i en frostpose og hæld ca. en halv dl. af barbecuesaucen ved. Luk posen og ryst det godt rundt, så al kyllingen er dækket.
Stil kyllingen på køl til den skal bruges.
Læg kyllingbrysterne og det barbecue sauce der er i posen på et stykke staniol. Pak kyllingen godt ind og læg staniolpakken i et indfast fad. Lad kyllingen stege i ovnen i 3 timer ved 150° alm ovn.
Når kyllingen er færdig, trækkes den fra hinanden med to gafler. Hæld resten af barbecue saucen ved og evt. lidt af væden fra staniolpakken.
Servér!
Amatørkokken
Ingen kommentarer endnu