Amatørkokkens djævleæg med bacon og purløg

Vanvittig lækre vandbakkelser med krabbesalat

img_20170521_163323_985

Vanvittig lækre vandbakkelser med krabbesalat

Vandbakkelser + krabbesalat = Lækker Lækker Mad
I denne opskrift har jeg altså snydt lidt. Krabbesalaten er købt det hurtigt bliver dyrt hvis man skal ud og finde krabbekød mm.
Men vandbakkelser er selvfølgelig hjemmebagte og her kommer opskriften! 😀

Her er hvad du skal bruge:
16-18 små vandbakkelser

60 g. smør
60 g. hvedemel
1,5 dl. vand
2 æg
1 tsk. salt (Røres i til sidst)

ca. 300 g. krabbesalat

Sådan skal det gøres:

Smør og vand bringes i kog i en gryde. Når det koger tilsættes hvedemelet og det røres sammen til dejen slipper siderne. Lad dejen “riste” lidt i gryden uden at den får farve.
Tag dejen af varmen og pisk æggene i 1 ad gangen. Rør salten i til sidst.

Hæld dejen i en sprøjtepose og sprøjt små toppe ud på størrelse med en 5-krone på en bageplade med bagepapir. Bag vandbakkelser i midten af ovnen ved 210° alm ovn. i 20-25 min.

Når vandbakkelser er færdige tages de ud af ovnen og lader dem køle af på en rist.

Fyld de kolde vandbakkelser med krabbesalat og server! 😀

img_20170614_141049

Velbekomme!

Amatørkokken

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Amatørkokkens djævleæg med bacon og purløg