Vanvittig lækre vandbakkelser med krabbesalat
Vanvittig lækre vandbakkelser med krabbesalat
Vandbakkelser + krabbesalat = Lækker Lækker Mad
I denne opskrift har jeg altså snydt lidt. Krabbesalaten er købt det hurtigt bliver dyrt hvis man skal ud og finde krabbekød mm.
Men vandbakkelser er selvfølgelig hjemmebagte og her kommer opskriften! 😀
Her er hvad du skal bruge:
16-18 små vandbakkelser
60 g. smør
60 g. hvedemel
1,5 dl. vand
2 æg
1 tsk. salt (Røres i til sidst)
ca. 300 g. krabbesalat
Sådan skal det gøres:
Smør og vand bringes i kog i en gryde. Når det koger tilsættes hvedemelet og det røres sammen til dejen slipper siderne. Lad dejen “riste” lidt i gryden uden at den får farve.
Tag dejen af varmen og pisk æggene i 1 ad gangen. Rør salten i til sidst.
Hæld dejen i en sprøjtepose og sprøjt små toppe ud på størrelse med en 5-krone på en bageplade med bagepapir. Bag vandbakkelser i midten af ovnen ved 210° alm ovn. i 20-25 min.
Når vandbakkelser er færdige tages de ud af ovnen og lader dem køle af på en rist.
Fyld de kolde vandbakkelser med krabbesalat og server! 😀
AmatørkokkenVelbekomme!
De ser utrolig lækre ud 🙂