Gratineret Grøntsagsgratin

Svensk Pølseret med usynlige grøntsager der ikke kan smages! Sense Venlig

Svensk Pølseret med usynlige grøntsager der ikke kan smages!

Det er godt nok mange år siden at jeg havde svensk pølseret, men lige pludselig syntes jeg bare at alle fik det og så blev jeg da også lidt hooked på det. Så for at gøre det lidt mere sense-venligt, så valgte jeg at tilføje lidt usynlige grøntsager, det vil sige at jeg tog løg og rød peber, og gav dem en tur i minihakkeren, så de endte ud med at være en tyk mos. De røg en tur i gryden og blev svitset af først før jeg tilføjede alle de resterende ingredienser.
Det resulterede i en suuuper lækker svensk pølseret med usynlige grøntsager og god samvittighed! 😀

 

Her er hvad du skal bruge:
2 portioner (Sense portioner)

6 kogte kartofler i mellem størrelse
4 pølser
1 løg
2 røde peberfrugter
3 store tsk tomatpure
1,5-2 dl. mælk
Smør til stegning
Salt og peber
Evt purløg

Sådan skal det gøres:

Rød peberfrugt og løg kommes i en minihakker eller blender. Tilføj lidt af mælken hvis de skal i blenderen ellers kan den nok ikke rigtig få fat. Kør grøntsagerne igennem til de blevet til tyk mos.

Pølser og de kogte kartofler skæres i mindre stykker.

I en gryde kommes lidt smør i og mosen svitses lige kort igennem. Derefter tilsætter du resten af ingredienserne og smager til med salt og peber. Lad retten små simre til sovsen er tyknet.

Server med frisk klippet purløg!

 

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gratineret Grøntsagsgratin