Vanvittig lækre vandbakkelser med krabbesalat

Sprøde rugbrødschips med krydderurtemayonnaise, kogte kartofler og rejer! Amatørkokkens favorit!

img_20170521_164059_745

Sprøde rugbrødschips med krydderurtemayonnaise, kogte kartofler og rejer! Amatørkokkens favorit!

Uhh de her er altså sååå lækre! Det sprøde fra rugbrødet, den fede krydderurte mayo og kartoflerne og rejerne.. uha det er mums! Bliver da helt lækkersulten nu!

Her er hvad du skal bruge:

1/4 tørt rugbrød (Ikke nybagt)

2 tsk. hakket purløg
2 tsk. hakket dild
2 ts. hakket persille
100 g. mayonnaise

Mini kogte kartofler (1/2 kartoffel pr. rugbrødschips)

Rejer str. xl (1-2 rejer pr. rugbrødschips)

Dild til pynt

Sådan skal det gøres:

Rugbrødet skæres i tynde skiver og skæres derefter over på skåret, som en trekantssandwich.
Læg trekanterne på en bageplade og bag dem ved. 200° varmlufsovn til de er sprøde.

Hak purløg, dild og persille og bland med mayonnaisen. Stil den på køl til den skal bruges.

Pynt de kolde rugbrødschips med 1 tsk. krydderurtemayonnaise, en 1/2 kartoffel og 1-2 rejer. Pynt med dild og server! 😀

 

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vanvittig lækre vandbakkelser med krabbesalat