Sprøde rugbrødschips med krydderurtemayonnaise, kogte kartofler og rejer! Amatørkokkens favorit!
Sprøde rugbrødschips med krydderurtemayonnaise, kogte kartofler og rejer! Amatørkokkens favorit!
Uhh de her er altså sååå lækre! Det sprøde fra rugbrødet, den fede krydderurte mayo og kartoflerne og rejerne.. uha det er mums! Bliver da helt lækkersulten nu!
Her er hvad du skal bruge:
1/4 tørt rugbrød (Ikke nybagt)
2 tsk. hakket purløg
2 tsk. hakket dild
2 ts. hakket persille
100 g. mayonnaise
Mini kogte kartofler (1/2 kartoffel pr. rugbrødschips)
Rejer str. xl (1-2 rejer pr. rugbrødschips)
Dild til pynt
Sådan skal det gøres:
Rugbrødet skæres i tynde skiver og skæres derefter over på skåret, som en trekantssandwich.
Læg trekanterne på en bageplade og bag dem ved. 200° varmlufsovn til de er sprøde.
Hak purløg, dild og persille og bland med mayonnaisen. Stil den på køl til den skal bruges.
Pynt de kolde rugbrødschips med 1 tsk. krydderurtemayonnaise, en 1/2 kartoffel og 1-2 rejer. Pynt med dild og server! 😀
AmatørkokkenVelbekomme!
Ingen kommentarer endnu