De bedste flødekartofler med mornaysauce

Sprøde æblechips med kanel

IMG_20160225_142943-2

Æblechips med kanel

Æblechips er virkelig lækre og så er de tilmed sunde. Der er kun tilføjet en smule kanel og så klarer ovnen resten af arbejdet! 😀 Lav endeligt rigeligt da de er lige så hurtigt væk, som de er lavet!

Det skal du bruge:

Æbler
Kanel

Sådan skal du gøre:

Bages ved 100° varmluft i ca. 2 timer

Æbler skæres ultra tynde, dette gøres nemmest ved hjælp af et mandolin jern.
Læg æblerne på bageplader med bagepapir og strø med kanel. De må endelig ikke overlappe hinanden da de så ikke tørrer ordenligt. 🙂
Efter den første time, tages æblerne ud og vendes og sættes igen i ovnen i en time.

Hvis æblerne ikke er helt sprøde efter de 2 timer, så frygt ej, de vil “sprøde” op når de køler af. 🙂

 

IMG_20160224_220403-2

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De bedste flødekartofler med mornaysauce