Sprøde æblechips med kanel
Æblechips med kanel
Æblechips er virkelig lækre og så er de tilmed sunde. Der er kun tilføjet en smule kanel og så klarer ovnen resten af arbejdet! 😀 Lav endeligt rigeligt da de er lige så hurtigt væk, som de er lavet!
Det skal du bruge:
Æbler
Kanel
Sådan skal du gøre:
Bages ved 100° varmluft i ca. 2 timer
Æbler skæres ultra tynde, dette gøres nemmest ved hjælp af et mandolin jern.
Læg æblerne på bageplader med bagepapir og strø med kanel. De må endelig ikke overlappe hinanden da de så ikke tørrer ordenligt. 🙂
Efter den første time, tages æblerne ud og vendes og sættes igen i ovnen i en time.
Hvis æblerne ikke er helt sprøde efter de 2 timer, så frygt ej, de vil “sprøde” op når de køler af. 🙂
AmatørkokkenVelbekomme!
Ingen kommentarer endnu