Røde Stegte Sild
Ingen julefrokost uden disse røde stegte sild!
Lige siden jeg kan huske, har disse røde stegte sild altid været en del af min mormors julefrokostbord! – De er så lækre og et lækkert frisk pust til de alm. stegte sild i eddike.
Det skal du bruge:
8-10 sild uden ben
rug- eller grahamsmel til at vende sildene i.
margarine til stegning
2 dl. olie
2 dl. tomatpure
6 spsk. eddike
4 spsk. sukker
6 tsk. karry
2-3 tsk. peber
3-4 tsk. dijonsennep
2-3 løg, finthakkede
Sådan skal det gøres:
Sildene vendes i melet og steges på en pande i margarine. Lad dem køle lidt af imens du laver dressingen.
Hak løgene fint og bland dem med resten af ingredienserne.
Når sildene er kølet lidt af, skærer du dem igennem på langs, så du har 2 filetter.
Læg dem i et fad og hæld dressingen over.
Stil dem på køl i 3-4 dage! Ja, du læste rigtigt. De skal have lov til at stå og trække, så bliver de super gode!
AmatørkokkenVelbekomme!
Ingen kommentarer endnu