Søde Snebolde

Røde Stegte Sild

IMG_1738

Ingen julefrokost uden disse røde stegte sild!

Lige siden jeg kan huske, har disse røde stegte sild altid været en del af min mormors julefrokostbord! – De er så lækre og et lækkert frisk pust til de alm. stegte sild i eddike.

Det skal du bruge:

8-10 sild uden ben
rug- eller grahamsmel til at vende sildene i.
margarine til stegning
2 dl. olie
2 dl. tomatpure
6 spsk. eddike
4 spsk. sukker
6 tsk. karry
2-3 tsk. peber
3-4 tsk. dijonsennep
2-3 løg, finthakkede

Sådan skal det gøres:

Sildene vendes i melet og steges på en pande i margarine. Lad dem køle lidt af imens du laver dressingen.

Hak løgene fint og bland dem med resten af ingredienserne.

Når sildene er kølet lidt af, skærer du dem igennem på langs, så du har 2 filetter.

Læg dem i et fad og hæld dressingen over.

Stil dem på køl i 3-4 dage! Ja, du læste rigtigt. De skal have lov til at stå og trække, så bliver de super gode!

Velbekomme!

IMG_1724IMG_1725  IMG_1737

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Søde Snebolde