Mormors verdens bedste frikadeller
Mormors verdens bedste frikadeller
Sjovt, hvordan en egentlig så simpel opskrift som frikadeller, kan komme i tusinde forskellige versioner. Der er aldrig 2 der er ens.
Min mormor har altid lavet de bedste frikadeller. Jeg tror det er vandet og raspen der gør dem så lækre. who knows?!
En ting er i hvert fald sikkert! – De smager sindsygt godt!
Her er hvad du skal bruge:
500 g. hakket svinekød
1 stort løg
1 æg
1 spsk. rasp
1 spsk. hvedemel
1-2 tsk salt
1 tsk. peber
1,5 dl. vand
Sådan skal det gøres:
Løget hakkes fint og blandes sammen med alle de andre ingredienser.
Lad farsen trække en halv times tid i køleskabet. Dette kan undlades.
På en varm pande brunes frikadellerne i en god klat smør og derefter skrues der lidt ned for varmen og frikadellerne passer mere eller mindre sig selv indtil de er færdige!
AmatørkokkenVelbekomme!
Jeg bruger mælk og rasp