Pastasalat med karrydressing

Lidt fra ITC køkkenet

IMG_1944

Alle fem hverdage er der mulighed for at købe mad for ITC’s borgere og personale! Her er lidt billeder af nogle af de ting der bliver lavet i køkkenet!

Der er travlt i ITC køkkenet, når der skal laves mad til borgere og personale. Både borgere, personale og praktikanter samarbejder når der skal laves en masse mad.

Som jeg har fortalt før, prøver vi så vidt muligt at lave en rugbrøds- kød- fisk- og vegetardag, når vi sidder mandag formiddag til madplanlægning og lægger hovederne i blød for at finde på nye spændende ting at servere!

 Selvom min tid på ITC snart er forbi, vil jeg lige smide et par billeder op af nogle af de retter, der er blevet serveret på ITC.

IMG_1892

Hver mandag er vores faste rugbrødsdag. Der er altid et valg mellem kødpålæg som denne dag var leverpostej med rødbeder, fisk; hvilket var røget hellefiske med dild og til sidst en mad uden kød eller fisk som var ost med peberfrugt. Så er der noget for alle.

IMG_1913

Denne dag var fiskedag, som stod på lakselasagne med spinat, hytteost og citron. Dertil lidt grønt og et stykke rugbrød.

IMG_1944

Så blev det tid til en køddag, som stod på, sandwich/burger med ovnstegt kylling, kalkunbacon, grillet ananas og en karry/abrikos dressing! 😀

IMG_1827 (1)

Så snupper vi lige en fiskedag mere, denne dag stod menuen på røget laksetærte med spinat og en lille salat bestående af melon, kinakål og salat.

IMG_1893

Sidst men ikke mindst, skulle vi da også have en pariserbøf med past. æggeblomme, kapers, peberrod og rødbeder i tern. Og som en lille dessert; Melon! 😀

Det var et lille eksempel på nogle af de mange lækre ting vi laver! 😀

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pastasalat med karrydressing