Lækker sommersalat med friske bær, mozzarella og balsamico!

lchf/keto spaghetti/lasagneplader! Virkelig gode og mættende!

lchf/keto spagetti/lasagneplader! Virkelig gode og mættende!
Jeg kan virkelig komme til at savne pasta og lasagne i hverdagen, men det behøver jeg ikke længere.
Denne opskrift er et rigtig dejligt alternativ til spagetti eller lasagne plader.
De er lavet på æg, flødeost og husk. De bages i ovnen, og kan holde sig fint i køleskabet en uges tid, så du nemt kan tage dem ud og enten bruge pladerne hele, til lasagne eller skære dem ud i tynde strimler til spagetti.
Denne portion er til 1 stor bageplade og bredes helt ud over bagepladen. Bare rolig, den vil se ud til at være for tynd, men den kan sagtens klare det 😉

 

Her er hvad du skal bruge:
1 portion, 1 hel bageplade

4 æg
125 g. flødeost
5 tsk husk, den gule.

Sådan skal det gøres:

Æg piskes luftige i en skål, gerne med elpisker. Derefter tilføjes flødeosten og der piskes godt igennem, så der ikke er nogen klumper. Til sidst tilsættes husk og der piskes kort, til dejen er ensarten. Hæld dejen ud på en plade med bagepapir og spred den hel ud til kanterne.
Bag pastaen ved 150° i 15 min.

Lad pladen køle lidt af inden du skær den i lasagne plader eller ruller pladen sammen og skær tynde skiver spaghetti ud af den 😀

 

 

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lækker sommersalat med friske bær, mozzarella og balsamico!