Lækre små pølsehorn “pretzel style”
Lækre små pølsehorn “pretzel style”
Der er da ikke noget bedre end små lækre bløde pølsehorn med et lille drys salt.
Her er hvad der skal bruges:
12 stk.
12 cocktailpølser
1 L vand
45 g. bagepulver
salt
1 æg til pensling
Dej:
250 g. hvedemel
1,25 dl. lunkent vand
12 g. gær
1/2 spsk. olie
1/2 spsk. sukker
1/4 spsk. salt
Sådan skal det gøres:
Opløs gæren i lunkent vand.
Tilsæt olie, sukker, salt og mel.
Ælt dejen godt igennem og lad den hæve et lunt sted i 30 min. under et viskestykke.
Del dejen op i 12 stykker og rul dem ud i smalle lange strimler. Dejen skal ikke være for bred, så man ikke kan se enderne af pølsen.
Rul dejen rundt om cocktailpølsen, så den kan nå 2 gange rundt om. Gør dette med resten af pølserne.
Bring nu vand og 45 g. bagepulver i kog og “kog” pølsehornene i 20-30 sek. og læg dem over på en bageplade med bagepapir.
Kog pølsehornene 2-3 stykker af gangen.
Pensel pølsehornene med æg og drys med salt.
bag dem ved 220° alm ovn i 15-20 min. til dejen er flot gyldenbrun.
Server dem lune!
AmatørkokkenVelbekomme!
Hej! Jeg har forsøgt at finde din kontakt information på bloggen, men uden held. Jeg skriver på vegne af Rabble, som er meget interesseret i et samarbejde med dig i forhold til din blog. Vi har nemlig et ambassadørprogram for bloggere. Send mig gerne en e-mail (lise@rabble.se ) hvis det er noget du kunne have interesse i. 🙂