Pulled pork burger med coleslaw og verdens bedste barbecue sauce! - GUDESPISE!

Lækre små pølsehorn “pretzel style”

img_20170129_200549_895

Lækre små pølsehorn “pretzel style”

Der er da ikke noget bedre end små lækre bløde pølsehorn med et lille drys salt.

Her er hvad der skal bruges:
12 stk.

12 cocktailpølser
1 L vand
45 g. bagepulver
salt
1 æg til pensling

Dej:
250 g. hvedemel
1,25 dl. lunkent vand
12 g. gær
1/2 spsk. olie
1/2 spsk. sukker
1/4 spsk. salt

Sådan skal det gøres:

Opløs gæren i lunkent vand.

Tilsæt olie, sukker, salt og mel.

Ælt dejen godt igennem og lad den hæve et lunt sted i 30 min. under et viskestykke.

Del dejen op i 12 stykker og rul dem ud i smalle lange strimler. Dejen skal ikke være for bred, så man ikke kan se enderne af pølsen.

Rul dejen rundt om cocktailpølsen, så den kan nå 2 gange rundt om. Gør dette med resten af pølserne.

Bring nu vand og 45 g. bagepulver i kog og “kog” pølsehornene i 20-30 sek. og læg dem over på en bageplade med bagepapir.
Kog pølsehornene 2-3 stykker af gangen.

Pensel pølsehornene med æg og drys med salt.

bag dem ved 220° alm ovn i 15-20 min. til dejen er flot gyldenbrun.

Server dem lune!

 

img_20170128_171615

Velbekomme!

Amatørkokken

1 kommentar

  • Hej! Jeg har forsøgt at finde din kontakt information på bloggen, men uden held. Jeg skriver på vegne af Rabble, som er meget interesseret i et samarbejde med dig i forhold til din blog. Vi har nemlig et ambassadørprogram for bloggere. Send mig gerne en e-mail (lise@rabble.se ) hvis det er noget du kunne have interesse i. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pulled pork burger med coleslaw og verdens bedste barbecue sauce! - GUDESPISE!