Svinekæber i stegeso med øl, rosmarin og solbærsyletøj!

Lækker hjemmelavet kartoffelmos

img_20170115_115847_119

Hjemmelavet kartoffelmos

Der er da ikke noget som en god gammeldags kartoffelmos
Server den til De lækreste svinekæber i stegeso!

Her er hvad du skal bruge:
4 pers.

1 kg bagekartofler
2 dl. sødmælk
50 g. smør
salt og peber efter smag

Sådan skal det gøres:

Skræl kartoflerne og skær dem ud i mindre stykker.
Kog dem godt møre i en gryde med vand, UDEN SALT i ca. 20 min.
Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med en kartoffelstøder eller en elpisker.
Varm mælken til den er lige under kogepunktet og tilsæt den varme mælk og smørret i kartoffelmosen lidt efter lidt.
Smag til med salt og peber og server straks! 😀

Tip:
Min mormor har altid varmet mælken når der skulle laves kartoffelmos. Det gør så den ikke bliver sej! 😀

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Svinekæber i stegeso med øl, rosmarin og solbærsyletøj!