Stor langtidsstegt glaseret skinke (4 kg)

Hindbær fyldt med hvid chokolade

img_20170422_221828_980

Hindbær fyldt med hvid chokolade

Disse lækre hindbær fyldt med hvis chokolade, brugte jeg som pynt til min cheesecake forleden. Det blev virkelig lækkert.
Det vil også være super lækre som en lækker snack istedet for det sædvanlige slik!

Her er hvad du skal bruge:

1 bakke friske hindbær
100 g. hvid chokolade

Her er hvad du skal gøre:

Skyl hindbær og lad dem tørre på et stykke køkkenrulle. Det er vigtigt de er helt tørre, før de fyldes med chokoladen.
Smelt den hvide chokolade enten i mikroovnen eller over vandbad.

Put den smeltede hvide chokolade i en sprøjte eller en frostpose. Chokoladen skal ikke var brændende varm.

Klip et lille bitte hul og fyld dine hindbær med chokolade.

Stil evt. hindbærene i bakken du købte dem i, indtil chokoladen er hård igen.

Stil hinbærene på køl, når du har fyldt dem.

Hindbærene blev pynten på min cheesecake, sammen med små meregnskys, og med den hemmelige surprice, (Den hvide chokolade i midten) var der ikke et øje tørt!

img_20170422_210045

 

Velbekomme!

4 kommentarer

  • Astrid Hovman

    Tænk at hindbær kan opgraderes :O Jeg tager hatten af 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Mmm hvor lækkert! Og de ser bare så fine ud 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amatørkokken

      Mange tak! 😀 jeg syntes de var lidt fancy’e! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Stor langtidsstegt glaseret skinke (4 kg)