De blødeste og bedste pølsehorn - Lavet af bløddej!

Gammeldags æblekage “på den sunde måde”

img_20170402_151043_228

Gammeldags æblekage “på den sunde måde”

Jeg elsker bare æblekage. Men det er jo desværre ikke så sundt at spise hele tiden! Derfor har jeg fundet et super lækkert alternativ med lækker knas, sukkerfri æblegrød og en creme lavet på skyr og stivpisket æggehvider med vaniljepulver! Mums! 😀

Her er hvad du skal bruge:
2 portioner

Æblegrød:
4 æbler, med eller uden skræl.
1/2 tsk. vaniljepulver
1/2 dl. vand
flydende sødemiddel efter smag

Granola/müsli knas (Evt. halver opskriften)

Creme:
2 æggehvider
1/2 tsk. vaniljepulver
3-4 store spsk. skyr evt. med vanilje
flydende sødemiddel efter smag

Sådan skal det gøres:

Start med at lave knasen. Opskriften er i linket. Knasen kan gemmes til en anden gang hvis du har noget i overskud.

Æblegrøden:
Fjern kernehus og skær æblerne ud i stykker, med eller uden skræl. Hæld dem i en gryde med vand og vaniljepulver.
Lad æblerne simre med låg på, til de er møre og kan moses til grød. Tilføj evt. lidt vand så det ikke brænder på. Smag til med flydende sødemiddel hvis det mangler.

Vaniljecreme:
Pisk æggehviderne stive og vend skyr og vaniljepulver i, så det bliver en lækker luftig creme. smag til med flydende sødemiddel.

Til sidst er der kun at samle grød, knas og creme til en lækker gammeldags æblekage!

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De blødeste og bedste pølsehorn - Lavet af bløddej!