Amatoerkokkens Yndlings - Kanelsnegle

Fedtebrød – Lækre småkager med romglasur

Fedtebrød – Lækre småkager med romglasurFedtebrød har aldrig været en ting i min familie, men det måtte vi da prøve, og det er bestemt ikke sidste gang de bliver lavet, for de er super nemme at bage og smager skønt! 😀

 

Her er hvad du skal bruge:
30 stk. ca.

125 g. hvedemel
0,25 tsk hjortetakssalt
125 g. smør
65 g. kokosmel
65 g. sukker

Romglasur:
100 g. flormelis
2 tsk vand
1 spsk. romessens

 

Sådan skal det gøres:

Dejen:

Alle ingredienser blandes sammen og deles i 3.
Rul de 3 deje ud til lange pølser der passer med længden af din bageplade til ovnen.
Rul eller tryk pølserne flade (gerne direkte på bagepapiret, så du ikke behøver at flytte dem bagefter), så de er ca. 5 cm bredde og 1/2 cm tyk.

Bag dem i ca. 10 min ved 200° alm. ovn

Imens blandes ingredienserne til glasuren og smøres på de varme fedtebrød når de kommer ud af ovnen.
Skær dem i skrå snitter og placer dem på en rist mens de stadig er varme/lune. Lad dem køle helt af inden de serveres.

 

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Amatoerkokkens Yndlings - Kanelsnegle