Græskar cupcakes med ostecreme i halloween forklædning! - Overdrevet lækre!

Det lækreste græskarbrød med hokkaido, grahamsmel og græskarkerner

img_20161005_150607

Det lækreste græskarbrød med hokkaido, grahamsmel og græskarkerner

Græskar, græskar, græskar!
Græskar overalt!
Lad mig præsentere jer for et super lækkert brød med græskar, grahamsmel og græskarkerner.
Det er så lækkert og blødt indeni og får den dejligste skorpe udenpå.
Min familie var solgt, selv min kræsne lillesøster på 7 år ville have mere! Så véd man, det er godt! 😀

Her er hvad du skal bruge:
2 brød

4 dl lunken vand
1 tsk. honning
1 tsk. salt
2 spsk. olie
60 g. græskarkerner
335 g. hokkaido græskar, revet vægt
335 g. durummel
120 g. grahamsmel
ca. 500 g. hvedemel

Sådan skal det gøres:

Rist græskarkernerne på en tør pande til de ”puffer”, og afkøl dem let.

Skræl og udkern græskaret og riv græskarkødet.

Smuldre gæren i en skål, og rør vandet i, så gæren bliver opløst.
Tilsæt honning og salt
Kom det revne græskar og græskarkernerne i.
Tilsæt durummel, grahamsmel, og det meste af hvedemelet – og ælt til dejen har en passende konsistens.
Dæk skålen med dejen til, og lad dejen efterhæve i ca. 1 time et lunt sted.
Form dejen til to brød og lirk dem over på en bageplade, der er beklædt med bagepapir.

Drys brødene med en smule mel til pynt og skær evt. et par tern i brødet overflade.

Lad dejen hæve ½ times tid tildækket.

Bag brødet ved 200 grader i ca. 35-45 min til de er gyldne og lyder hult, når man banker dem i bunden.

 

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Græskar cupcakes med ostecreme i halloween forklædning! - Overdrevet lækre!