Lækre snaskede kardemommesnurrer

Den Nemmeste Og Lækreste Vaniljecreme/Kagecreme


Den nemmeste og lækreste vaniljecreme

Der er allerede et hav af opskrifter på en klassisk vaniljecreme.
Tit og ofte er det noget med at varme mælk op og hælde det over i en blanding og tilbage på komfuret. Det kan været ret bøvlet. Men frygt af, her er den vaniljecreme som vi har har gået og manglet. Alle Ingredienser puttes i en gryde og varmes roligt op til den har den rigtige konsistens, og bum, så er der lækker vaniljecreme. Jeg har brugt denne opskrift så mange gange af jeg har målene i hovedet. Jeg synes nu alligevel også at I andre skulle have muligheden for at prøve den! 😉

 

Her er hvad du skal bruge:
1 portion

3 dl. sødmælk
2 æg
4 spsk sukker
2 spsk majsstivelse
kornene fra 1 vaniljestang ( 1 stor tsk vaniljesukker kan også bruges)

Sådan skal det gøres:

Alle ingredienser kommes i en gryde og det piskes godt sammen til du har en ensartet masse.
Gryden sætter over på komfuret og tændes på middel varme under konstant omrøring.
Når massen begynder at dampe, så skal der lige holdes lidt ekstra øje for så er den ved at når dertil hvor den begynder at tykne og det sker meget pludseligt.
Når cremen er tyknet til den ønskede konsistens, hældes den over i en skål og der lægges film over helt nede langs den varme creme, ellers vil du få en kedelig tyk skorpe.
Stil cremen på køl til den er kold.
Cremen kan sagtens laves dagen før.

 

Velbekomme!

 

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lækre snaskede kardemommesnurrer