Pebernødder med et strejf af hvid peber!

Den bedste karrydressing til de hvide marinerede sild

Den bedste karrydressing til de hvide marinerede sild
Denne karrydressing står på altid på bordet når der holdes påske- og julefrokoster i min familie.
Den har både en dejlig kraftig smag af karry og samtidig er den blød og lækker fra mayonnaisen og flødeskummen.

 

Her er hvad du skal bruge:

300 gram mayonnaise

3 dl piskefløde

1 spiseskefuld sukker

Karry efter smag (Ca. 3-5 tsk mild karry)

 

Sådan skal det gøres:

Mayonnaise, karry og sukker røres sammen og den smages til om den er kraftig nok. Den vil blive lidt mildere når flødeskummen vendes i.

Pisk fløden til let skum og vend den forsigtigt i mayonnaisen lidt af gangen.

Stil på køl til den skal serveres.

 

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pebernødder med et strejf af hvid peber!