Kokosmousse til kagefyld

Dejlig frisk bananmousse med bananaroma – Lige til at putte i din næste lagkage!

Dejlig frisk bananmousse med bananaroma – Lige til at putte i din næste lagkage!
Denne her bananmousse er lavet med bananaroma og den er dejlig lækker og frisk.
Jeg brugte moussen i en lagkage sammen med mine karamelliserede bananlagkagebunde og en lækker kokosmousse.

Her er hvad du skal bruge:
1 lag til lagkage på 26 cm.

 

3 blade husblas
75 g. sukker
1 tsk. vaniljesukker
3 dl. piskefløde
saften af 1 citron
1 dl. yogurt natural
Bananaroma efter smag

Sådan skal det gøres:

Lig husblas i blød i koldt i 10 min.
Kom vaniljesukker, sukker og citronsaft i en kasserolle og kog det til sukkeren er opløst. TIlsæt derefter husblas og rør godt rundt.
Lad den køle lidt af inden du tilsætter yoghurten. Imens piskes piskefløden til let skum.
Tilsæt nu yoghurten og rør godt rundt til det er ensartet. Vend det nu sammen med flødeskummen og smag til sidst til med bananaroma.

Hæld den på en sprøjtepose og sæt den på køl til moussen har sat sig og derefter kan du nemt sprøjte den ud på din lagkagebund 🙂

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kokosmousse til kagefyld