Appelsinfromage
Appelsinfromage
Appelsinfromage er en lækker og luftig dessert, der smager så englene synger!
I denne opskrift vælger jeg at bruge piskede æggehvider i fromagen, så den bliver endnu lettere og fin!
Her er hvad du skal bruge:
3 appelsiner, saft og revet skal heraf
4 husblas blade
4 æggehvider past.
2.5 dl.piskefløde
4 æggeblommer past.
100 g.sukker
Pynt:
2.5 dl.piskefløde
appelsin
revet mørk chokolade
Sådan skal det gøres:
Start med at rive skallen af appelsinerne, pres herefter saften af dem.
Læg husblasen i koldt vand. Pisk æggehviderne stive, og stil dem til side, pisk så fløden til flødeskum, og til slut piskes æggeblommer og sukker hvide.
Den udblødte husblas smeltes forsigtigt i et par spsk. appelsinsaft, hæld den resterende saft i og så op i æggeblommerne og rør det hele godt sammen. Dette skal lige stå et par minutter og køle af.
Herefter vendes flødeskum forsigtigt i og derpå de stiftpiskede æggehvider. Fromagen hældes i en stor skål eller portionsskåle og stilles i køleskab et par timer inden servering.
Ved anretningen pyntes den med flødeskum og appelsinskal/skiver.
AmatørkokkenVelbekomme!
Ingen kommentarer endnu