Fyldte rødspætteruller med persille og bacon

Appelsinfromage

12998696_10208357535643652_8226330476529977141_n

Appelsinfromage

Appelsinfromage er en lækker og luftig dessert, der smager så englene synger!
I denne opskrift vælger jeg at bruge piskede æggehvider i fromagen, så den bliver endnu lettere og fin!


Her er hvad du skal bruge:

3 appelsiner, saft og revet skal heraf
4 husblas blade
4 æggehvider past.
2.5 dl.piskefløde
4 æggeblommer past.
100 g.sukker

Pynt:
2.5 dl.piskefløde
appelsin
revet mørk chokolade

Sådan skal det gøres:

Start med at rive skallen af appelsinerne, pres herefter saften af dem.

Læg husblasen i koldt vand. Pisk æggehviderne stive, og stil dem til side, pisk så fløden til flødeskum, og til slut piskes æggeblommer og sukker hvide.

Den udblødte husblas smeltes forsigtigt i et par spsk. appelsinsaft, hæld den resterende saft i og så op i æggeblommerne og rør det hele godt sammen. Dette skal lige stå et par minutter og køle af.

Herefter vendes flødeskum forsigtigt i og derpå de stiftpiskede æggehvider. Fromagen hældes i en stor skål eller portionsskåle og stilles i køleskab et par timer inden servering.

Ved anretningen pyntes den med flødeskum og appelsinskal/skiver.

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fyldte rødspætteruller med persille og bacon