Røget laksesalat i sprøde ostekurve!

Tunmousse med frisk ananas og chili

IMG_20160603_210508

Tunmousse med frisk ananas og chili

Tunmousse er totalt retro og smager fantastisk. Lad os pifte den lidt op med frisk ananas og en smule chili!
Den fede smag af tunmousse sammen med det friske søde ananas og varmen fra chilien, så har du en ret lækker kombi. Til tunmoussen serverede jeg små knasende stykker toast! 😀

Her er hvad du skal bruge:
6 pers.

2 ds. tun i vand (á 185g drænet vægt)
150 g. blødt smør
1,5 dl. creme fraiche 18%
½ tsk. friskpresset citron
¼ tsk. groft salt
Friskkværnet peber

6 skiver frisk ananas
1-2 røde chilier

Sådan skal det gøres:

Hæld vandet fra tunen og kom den i en skål. Findel tunen med en gaffel og tilsæt blødt smør, creme fraiche, citronsaft, salt og peber. Rør tunmossen sammen og smag til. Kom film i 6 ramekiner eller ling. og fordel moussen i skålene. Stil på køl i mindst 6 timer.

Skær ananas  ud i 6 skiver og chilien ud i små stykker.
Vend tunmousse’ene ud på et spækbræt og pil filmen af, så har du din fineste tunmousse’er. Læg en skive ananas på hver tallerken og tag forsigtig med en paletkniv tunmoussen over på hver skive ananas. Pynt med finthakketchili på toppen. Server straks!

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Røget laksesalat i sprøde ostekurve!