Tunmousse med frisk ananas og chili
Tunmousse med frisk ananas og chili
Tunmousse er totalt retro og smager fantastisk. Lad os pifte den lidt op med frisk ananas og en smule chili!
Den fede smag af tunmousse sammen med det friske søde ananas og varmen fra chilien, så har du en ret lækker kombi. Til tunmoussen serverede jeg små knasende stykker toast! 😀
Her er hvad du skal bruge:
6 pers.
2 ds. tun i vand (á 185g drænet vægt)
150 g. blødt smør
1,5 dl. creme fraiche 18%
½ tsk. friskpresset citron
¼ tsk. groft salt
Friskkværnet peber
6 skiver frisk ananas
1-2 røde chilier
Sådan skal det gøres:
Hæld vandet fra tunen og kom den i en skål. Findel tunen med en gaffel og tilsæt blødt smør, creme fraiche, citronsaft, salt og peber. Rør tunmossen sammen og smag til. Kom film i 6 ramekiner eller ling. og fordel moussen i skålene. Stil på køl i mindst 6 timer.
Skær ananas ud i 6 skiver og chilien ud i små stykker.
Vend tunmousse’ene ud på et spækbræt og pil filmen af, så har du din fineste tunmousse’er. Læg en skive ananas på hver tallerken og tag forsigtig med en paletkniv tunmoussen over på hver skive ananas. Pynt med finthakketchili på toppen. Server straks!
AmatørkokkenVelbekomme!
Ingen kommentarer endnu