Tortillawrap med røget laks – Et lækkert sense venligt måltid, lige til at tage med på farten!
Tortillawrap med røget laks – Et lækkert sense venligt måltid, lige til at tage med på farten!
Dette er helt klart en af mine ynglings opskrifter. Det er så nemt at lave, og du kan sagtens smøre et par stykker af gangen, så du har til et par dage.
Jeg er specielt vild med denne version. Tortillaen er smurt med et godt lag pikantost og derefter kommes der røget/gravad laks, sprød icebergsalat og til sidst squash der er været et tur i min nye grøntsagsspiral!
Om du blot ønsker at spise sundt eller du er “senser” som jeg, så er denne super lækkert!
Jeg kunne både spise den morgen, middag og aften!
Hf 1-(2): Iceberg salat, squash
hf 3: Røget/gravad laks
hf 4: tortillapandekage
fedt: Pikantost
Her er hvad du skal bruge:
1 pers – Sense portion
1 håndfuld fintskåret icebergsalat
1 håndfuld “spaghettiskåret” squash (eller revet)
100 g. røget/gravad laks
1-3 spsk. pikantost (Alt efter hvor meget du ønsker)
1 tortilla pandekage (Gerne fuldkorn)
salt og peber efter smag
Sådan skal det gøres:
Tortillaen smørres med pikantost og krydres med salt og peber.
Derefter lægges skiver af røget/gravad laks udover hele pandekagen.
Fordel fintskåret icebergsalat og squash ud på pandekagen.
Til sidst rulles den sammen og pakkes stramt ind i sølvpapir.
Læg den på køl inden den skal spises!
AmatørkokkenVelbekomme!
Ingen kommentarer endnu