Mini pavlova'er med sommerbær

Svampet og lækkert amerikansk bananbrød

IMG_20160517_163843

Svampet og lækkert amerikansk bananbrød

Min mor har flere gange lavet dette bananbrød og hver gang har jeg aldrig nået at smage det og alle har været vilde med det, så nu blev jeg da nød til at prøve det selv, og jeg må sige at det er virkelig lækkert. Om det er en skive med smør eller overtrukket med mørk chokolade, så er det begge to muligheder, der får mundvandet til at løbe.

Her er hvad du skal bruge:
1 brød.

½ dl. olie
200 g. sukker
2 æg
350 g. banan
300 g. hvedemel
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
0,5 tsk. salt
1 tsk. vaniljesukker
½ dl. mælk

Sådan skal det gøres:

Rør olie, sukker og æg sammen. Blend eller mos bananerne og rør mosen i æggeblandingen. Bland de tørre ingredienser sammen og rør dem i bananblandingen samtidig med mælken.

Hæld dejen i en brødform beklædt med bagepapir.

Bag bananbrødet midt i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 1 time.

Nemmere bliver det ikke! 😉

Velbekomme!

 

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mini pavlova'er med sommerbær