Karamel Popcorn! En amerikansk snack fra Amatørkokken!

Super lækre mini tunmoussesandwich

img_20170521_162914_554

Super lækre mini tunmoussesandwich

Da jeg var så heldig, at få lov til lave mad til Julies dag, hvor hun blev student, måtte jeg jo i tænkeboks for at komme op med nogle små lækre retter. Det blev blandt andet til disse lækre tunmoussesandwich i mini størrelse. Jeg har selvfølgelig lavet opskrift mindre for jeres skyld 😉

Her er hvad du skal bruge:
ca. 20 mini sandwich +/-

2 ds. tun i olie
50 g. løg
70 g. smør
100 g. creme fraiche 18%
1/2 tsk. citronskal
2 spsk. hakket dild
salt, peber og citronsaft efter smag

1 pose fuldkornstoast (De store skiver)

Sådan skal det gøres:

Tunen drænes for olie og kommes i en blender eller lign med smørret.
Når smør og tun er blandes godt sammen tilsættes resten af indgredienserne og den blendes godt igennem, så den er lækker og ensartet. Smag til med salt, peber og citronssaft.
Hæld den rimelig flydende tunmousse i en bøtte og stil den på køl i mindst et par timer. Bare rolig den skal nok sætte sig og blive smørbar! 😉

Skær 1 cm. af kanten hele vejen rundt på toastbrødet. Gerne 2 stykker af gangen, så de matcher, der hvor der er skåret.

Smør tunmoussen på de udskåret toastbrød og klap den sammen. Skær den nu halv igennem og igen den anden vej, så du ender ud med 4 små sandwich.

Hvis sandwichene ikke skal serveres nogenlunde hurtigt, pakkes de ind i film og lægges på køl.

Her er lidt billeder fra maden fra Julies dag.

img_20170614_141031

img_20170614_141022

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Karamel Popcorn! En amerikansk snack fra Amatørkokken!