Kyllingelår med ovnbagte rodfrugter og små bagte tomater!

Super lækre amerikanske brownies!

IMG_20160918_201110

Super lækre amerikanske brownies!

Der er ikke så meget at sige om denne opskrift,
udover at den er hamrende lækker og at du skal have en vilje af stål,
for at stoppe igen, når du først er begyndt! 😀

(Og spring for guds skyld ikke rasp delen over!)

Her er hvad du skal bruge:
form på ca. 26×18 cm.

100 g smør
2 æg
3 dl sukker
1½ dl hvedemel
4 spsk kakaopulver
1½ tsk vaniljesukker
1 knivspids fin salt
100 g. mørk chokolade eller hasselnødder (Valgfrit)

Sådan skal det gøres:

 

Start med at smelte smørret og lad det køle af. Hak hasselnødderne eller chokoladen groft, hvis disse skal i.

Rør æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskinen. Rør hvedemel, kakao, vanillesukker og salt sammen i en anden skål.

Si den tørre blanding ned i æg-sukkerblandingen. Hæld det smeltede smør i og rør godt rundt.

Smør en bageform og drys rasp i og tøm resterne ud. Fordel browniedejen i bageformen (dejen behøver ikke nå helt ud til siderne, den fordeler sig selv når den bliver bagt). Drys hakkede hasselnødder/chokolade over (valgfrit).

Bag brownien ved 175 grader i cirka 20-30 minutter – pas endelig på, at den ikke får for meget! Den er færdig når en strikkepind der stikkes i kagen, stadig har lidt dej klæbende til sig.

Lad kagen køle helt af i formen, før der skæres af den. Tålmodighed! 😀

 

Velbekomme!

 

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kyllingelår med ovnbagte rodfrugter og små bagte tomater!