Luksus crumble med æbler, blåbær, mandler og marcipan

Store lækre sprøde havregrynskager

img_20161102_174256

Store lækre sprøde havregrynskager

Jeg bagte disse lækre havregrynskager forleden og mums hvor blev de altså gode!
Super sprøde uden at være hårde.
Kunne sagtens forstille mig dem med en smule smeltet mørk chokolade strøet på toppen. 😉

Her er hvad du skal bruge:
ca. 20 stk.

100 g. havregryn
75 g. smør/margarine
1 æg
125 g. sukker
1 spsk. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker

Sådan skal det gøres:

Smelt smørret og vend havregrynene i. Lad det trække i 15 minutter.
Pisk æg og sukker til en tyk masse.
Vend mel, bagepulver og vaniljesukker i.
Vend havregrynsblandingen i tilsidst.
Kom bagepapir på en plade. Sæt dejen på med en teske (på størrelse med en stor vindrue). Der kan være max. 9 kager pr. plade.

Bag dem ved 200 grader i 8 – 10 minutter. De skal være lysebrune i kanten, men pas på de ikke bliver for mørke!

Lad dem afkøle let på pladen, før de løsnes og lægges på en bagerist. Læg dem i en kagedåse, når de er helt kolde.

 

Velbekomme!

 

Amatørkokken

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Luksus crumble med æbler, blåbær, mandler og marcipan