Abrikos/barbecue marinerede kyllingevinger

Stegte ris med æg og purløg

IMG_20160609_183812

Stegte ris med æg og purløg

Stegte ris også kaldet Fried Rice, er en kinesisk ret hvor man bruger allerede kogte ris og og steger med på en pande i olie. Man kan både tilsætte grøntsager og forskelligt kød hvis man vil bruge det som en hovedret. Hvis man som jeg skulle bruge det som tilbehør til mine lære Abrikos/Barbecue Marinerede Kyllingevinger, valgte jeg bare at stege ris og æg og drysse med purløg bagefter.

Her er hvad du skal bruge:
2 pers.
4 æg
ca. 300 gr. kogt ris
salt/peber
Lidt purløg
Olie til stegning

Sådan skal det gøres:

Varm olien op på en pande
Rør æggene sammen og hæld på panden
Rør i æggen til den næsten er stivnede
Tilsæt ris, salt, peber og lidt olie i og rør rundt til ris og æg er blandet godt.
Hæld over på en stor tallerken og drys med purløg eller hvad du ønsker.
Klar til servering

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Abrikos/barbecue marinerede kyllingevinger