Pandekager med lynstegt laks, persilledressing og ananassalsa

Sprøde kyllingeburgere med rød spidskålssalat

IMG_20160606_165230

Sprøde kyllingeburgere med rød spidskålssalat

Jeg bliver helt sulten efter denne lækre kyllingeburger når jeg sidder her og skal til at skrive opskriften. Kyllingen er stegt på panden og er virkelig sprød, salaten er frisk og lækker! Bedre bliver det ikke! 😀

Her er hvad du skal bruge:
2 pers.

2 store eller 4 små burgerboller
2 stk. kyllingbryst
mel til panering
1 æg
rasp til panering
salt, peber efter smag

Rød spidskålssalat:
½ rød spidskål
½ squash
1-2 forårsløg
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. creme fraiche 9%
salt, peber, citronsaft efter smag.

Sådan skal det gøres:

Kyllingbrysterne skæres igennem på langs. ligesom hvis du skærer en bolle over. Så du ender ud med 4 flade stykker kyllingbryst.
Pisk ægget i en dyb tallerken og fordel mel og rasp på hver sin flade tallerken.
Dup brysterne tørre med køkkenrulle og vend dem i mel, derefter æg og til sidst rasp.
Steg dem sprøde i lidt olie på en pande til de har en kernetemperatur på 75º.

Skær spidskål fint. Riv squashen og hak forårsløg. Bland sammen.
Bland mayonnaise og creme fraiche og smag til med salt, peber og citronsaft og bland i salaten.

Varm burgerbollerne og skær dem igennem. Smør evt. med lidt mayonnaise og anret med sprød kylling og frisk rød spidskålsalat. 😀

Velbekomme!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pandekager med lynstegt laks, persilledressing og ananassalsa