Lækre flødekarameller i mikroovn for dummies!

Søde Snebolde

IMG_1747

Uhmm, disse lækre snebolde med marcipan og nougat er slet ikke til at stå for!

Marcipan, nougat, hvid chokolade og kokos… Så bliver det da ikke meget bedre?!

Det skal du bruge:

200 g. rå marcipan
200 g. hvid chokolade
75 g. nougat
75 g. kokosmel

Sådan skal du gøre:

Først skærer du marcipanrullen i skiver (ca. ½ cm tykkelse) og nougaten skal skæres i små tern. Så tager du en skive marcipan, lægger et tern nougat på midten og rul marcipanen til en kugle med nougat i midten.

Når al marcipanen er trillet til kugler skal chokoladen smeltes.

Kog 1 liter vand i en gryde. Imens hakker du chokoladen groft.

Tag gryden af varmen og stil en glasskål over vandbadet og tilsæt 2/3 af chokoladen.

Lad chokoladen smelter under omrøring. Når chokoladen er smeltet tager du skålen af vandbadet og tilsætter resten af den hakkede chokolade og lad den smelte under omrøring.

Nu er marcipanen klar til at blive overtrukket med chokoladen. Sænk en gaffel med en marcipankugle ned i skålen med chokolade (I skal ikke stikke gaflen igennem kuglen!) og sænk den ned i chokoladen, så kuglen bliver helt dækket af chokolade. Løft gaflen og bank den forsigtig mod siden af skålen for at få den overflødige chokolade til at dryppe af. Derefter skal kuglen over i kokosmelet og dækkes til. Læg den færdige kugle på en bageplade beklædt med bagepapir. Fortsæt til alle kuglerne er lavet.

Når du har lavet dine snebolde, stilles de på køl, så de kan størkne. 🙂

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lækre flødekarameller i mikroovn for dummies!