Bagte kartoffelmostoppe med bacon og persille

Små lækre snackpebre med ostefyld og bacon

IMG_20160819_182056

Små lækre snackpebre med ostefyld og bacon

Disse lækre små snackpebre med fyld af flødeost og bacon viklet omkring, er så lækre. De er det perfekte tilbehør til både en god steg eller til tapasbordet. Jeg serverede disse lækre snackpebre til en god intervalstegt kalveculotte, opskriften finder du her, små fine kartoffeltoppe med persille og bacon, dem finder du her. 😉 mums siger jeg bare!

Her er hvad du skal bruge:

10 små snackpebre
1 pk. flødeost, evt med smag. (Jeg brugte med hvidløg og urter)
20 skiver bacon

Sådan skal det gøres:

Skær snackpebrene igennem på langs og skrab kernerne ud.
Fyld hver halve snackpeber med flødeosten.
Vikle derefter 1 skive bacon om hver halve fyldte snackpeber.
Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag dem ved 200° alm ovn, i ca. 15-20 min. til baconen er sprød.

Tip:
Du kan også fylde andre ting i, såsom chili, løg, hvidløg. Rør det sammen med flødeosten, det gør det nemmere at fylde i snackpebrene.  

IMG_20160819_204447

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bagte kartoffelmostoppe med bacon og persille