Små Grønne Butterdejstærter Med Spinat Og Persille
Små Grønne Butterdejstærter Med Spinat Og Persille
Disse lækre små tærter er super lækre og selv den kræsne lillesøster på 10 år, var vilde med dem! Hvilket siger en del! 😀
Jeg laver dem i små muffinsforme og det er så nemt. Alt fyldet hældes i en foodprocesser og blendes godt igennem og vupti, så er du klar til at blive samlet med butterdejen.
Her er hvad du skal bruges:
ca. 24 stk.
40 gram frisk spinat
1/2 bundt persille
1 fed hvidløg
100 gram flødeost
160 gram salattern/feta
Salt og peber
Citronsaft
1 plader fersk butterdej
Sådan skal det gøres:
Frisk spinat, persille og hvidløg smides i en foodprocesser og køres godt igennem til en ensartet masse. Derefter tilføjes flødeost og salattern/feta og det hele gives en omgang mere med hakkeren.
Smag til med salt, peber og citronssaft.
Skær butterdejspladen ud i 24 firkantede lige store stykker.
Læg dem i hver sin muffinsform og tryk lidt ned.
Med en tsk lægges det grønne fyld i og de bages i en forvarmet ovn ved 200° alm ovn. i ca. 15-18 min eller til de er let gyldne.
Nydes både lune og kolde.
Velbekomme!
Amatørkokken
Ingen kommentarer endnu