Linse Bolognese - En Ret Der Tager Røven På Dig - Så God Er Den!

Slutty Brownie – Så Bliver Det Ikke Meget Bedre!

Slutty Brownie – Så Bliver Det Ikke Meget Bedre!
Den her skønhed af en bid er til dig der er til chokolade, cookies, snask og mere chokolade!
Og den er virkelig lækker og tung!
Når du ser den vil du være overbevist om at den kan du sagtens nappe nogle stykker af, men du vil hurtig finde ud af at den er så lækker og rig på alt hvad der er godt at 1 stykke ofte er alt du kan spise!
Jeg troede ikke rigtig på det først, men jeg tog fejl! 😉

 

Her er hvad du skal bruge:
1 bradepande 22×32 cm

Cookiebund:
100 g. smør
100 g. brun farin
100 g. sukker
1 æg
1 tsk. vaniljesukker
200 g. hvedemel
1/4 tsk. natron
1/4 tsk. fint salt
100 g. hakket mørk chokolade

Brownie-delen:

100 g smør
2 æg
3 dl sukker
1½ dl hvedemel
4 spsk kakaopulver
1½ tsk vaniljesukker
1 knivspids fin salt
100 g. mørk chokolade til toppen

Andet:

24 Oreos

 

Sådan skal det gøres:

Cookiebunden:

Smelt smørret i en gryde ved middel varme. Lad det køle en smule af, og kom det i en skål med brun farin og sukker, og pisk.
Tilsæt ægget, æggeblommen og kornene fra vaniljestange og pisk til det er ensartet.
Derefter tilsætter du mel, natron og salt, men du pisker langsomt.
Til sidst rør/vender du den hakkede chokolade i dejen med håndkraft.
Smør nu bradepanden godt og fordel cookiedejen deri. Sørg for at få mast den godt ud i alle hjørne og få lavet et jævnt lag.

Læg nu dine oreos henover cookiedejen så de lægger tæt op af hinanden.

Browniedelen:

Start med at smelte smørret og lad det køle af. Hak chokoladen groft.

Rør æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskinen. Rør hvedemel, kakaopulver, vaniljesukker og salt sammen med din æggemasse. Hæld det smeltede smør i og rør godt rundt.
Fordel browniedejen over oreo’erne i et jævnt lag.

Drys til sidst den hakkede chokolade over.

 

Bag kagen i ovnen ved 175° varmluft i ca. 40 min.

Kagen er både lækker lun, men også ved stuetemperatur. Det er dog nemmest at skære den i stykker når den er helt kold. 🙂

 

Velbekomme!

 

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Linse Bolognese - En Ret Der Tager Røven På Dig - Så God Er Den!