Sense-venlig Nutella/chokoladepålæg
Sense-venlig Nutella/chokoladepålæg
Denne sense-venlige nutella er super lækker på et stykke knækbrød og så er den ren fedt i forhold til senses tallerkenmodel.
Her er hvad du skal bruge:
1 glas.
100 g. 70% mørk chokolade
50 g. hasselnødder
1 dl. piskefløde
40 g. blødt smør
sukrin eller andet sødemiddel efter smag. (Vigtigt, ellers bliver den MEGET kraftig i smag)
Sådan skal det gøres:
Hasselnødder ristet på en pande ved høj varme indtil skallerne begynder at falde af og de har fået lidt varme. Hold godt øje med panden, så de ikke brænder på. Smuldre skallerne af og put dem i en minihakker eller lign. og hak indtil det er blevet til fint mel.
Bræk chokoladen ud i mindre stykker og put i enskål med nøddemelet.
Varm piskefløden op til kogepunktet og hæld over i skålen.
Tilsæt smørret og smag til sidst til med sødemiddel.
Nutella er ret kraftig i smagen hvis der ikke smages til med noget sødestof eller lign.
1 spsk gælder som 1 spsk fedt.
Opbevares på køl eller et køligt sted
Velbekomme!
Amatørkokken
Ingen kommentarer endnu