Sandwichbrød af ølandshvedemel
Sandwichbrød lavet på ølandshvedemel
Jeg har i længere tid ledt efter en god opskrift på sandwichbrød, og fandt denne. Jeg har dog selv lavet lidt om i den. De smager super godt og med dit ynglings sandwichfyld, så er der ikke et øje tørt! 😀
Det skal du bruge:
20 g. gær
2½ dl. lunken vand
2½ dl. yogurt natural
2 tsk. salt
1 spsk. olie
350 g ølandshvedemel (malet på stenkværn)
ca. 300 g. hvedemel
Sådan skal det gøres:
Rør gæren ud i det lunkne vand, og tilsæt så yoghurt, salt og olie.
Rør ølandshvedemelet i lidt efter lidt, og rør det så grundigt sammen inden du tilsætter hvedemelet. Det hele æltes grundigt sammen.
Stilles til hævning et lunt sted i 2 timer.
Ælt dejen forsigtigt og del den så i 8 pølser som trykkes rimelig flade, ca 1,5 cm høje.
Lad dem nu efterhæve på bageplade med bagepapir i ca. 1 time.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 225° i ca. 15-18 minutter.
AmatørkokkenVelbekomme!
Ingen kommentarer endnu