Hjemmelavet mayonnaise

Sandwichbrød af ølandshvedemel

IMG_20160302_134115

Sandwichbrød lavet på ølandshvedemel

Jeg har i længere tid ledt efter en god opskrift på sandwichbrød, og fandt denne. Jeg har dog selv lavet lidt om i den. De smager super godt og med dit ynglings sandwichfyld, så er der ikke et øje tørt! 😀

Det skal du bruge:

20 g. gær
2½ dl. lunken vand
2½ dl. yogurt natural
2 tsk. salt
1 spsk. olie
350 g ølandshvedemel (malet på stenkværn)
ca. 300 g. hvedemel

Sådan skal det gøres:

Rør gæren ud i det lunkne vand, og tilsæt så yoghurt, salt og olie.
Rør ølandshvedemelet i lidt efter lidt, og rør det så grundigt sammen inden du tilsætter hvedemelet. Det hele æltes grundigt sammen.
Stilles til hævning et lunt sted i 2 timer.
Ælt dejen forsigtigt og del den så i 8 pølser som trykkes rimelig flade, ca 1,5 cm høje.
Lad dem nu efterhæve på bageplade med bagepapir i ca. 1 time.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 225° i ca. 15-18 minutter.

IMG_20160302_133257

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hjemmelavet mayonnaise