Sund knasende lækker chokolade granola/müsli

Röstitårne med persillemos og bacon!

img_20170106_115614_997

Röstitårne med persillemos og bacon

Kender I det, at man får gæster og man ønsker at prøve noget nyt. Måske noget nyt kød, en ny salat eller en ny kartoffel. Dét kender jeg alt for godt.
Disse super flotte og lækre röstitårne er så smarte, at de kan laves om formiddagen, og bare smides i ovnen en 20-30 min. før maden skal serveres.
Og så er de da så festlige, hvis jeg selv skal sige det, og med det lille stykke bacon på toppen, er der da ikke et øje tørt! 😀

Her er hvad du skal bruge:
4 stk.

8 rösti
1 portion kartoffelmos, helst lidt tyk i det.
1 bundt persille
2-3 skiver bacon

Sådan skal det gøres:

Röstierne steges brune på en pande i olie. Bagefter kan du bruge samme pande til at stege baconet på.

Lad rösti og bacon køle af på et stykke køkkenrulle.

Skyl og hak persillen fint og bland den sammen med den kolde/stuetemperatur kartoffelmos.

Put persillemosen i en sprøjtepose med tyl og sprøjt først en portion på halvdelen af röstierne og læg derefter den anden halvdel ovenpå. Sprøjt til sidst en “dut” på toppen. Læg et lille stykke bacon på “dutten” og tryk det lidt ned i mosen på det ikke falder af.

Stil dem på køl til de skal varmes. Jeg plejer at opbevare dem i en bradepandeform med låg, så de ikke bliver flade/trykket af sølvpapir eller film.

Bages ved. 180° alm ovn. i 20-30 min.

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sund knasende lækker chokolade granola/müsli