Röstitårne med persillemos og bacon!
Röstitårne med persillemos og bacon
Kender I det, at man får gæster og man ønsker at prøve noget nyt. Måske noget nyt kød, en ny salat eller en ny kartoffel. Dét kender jeg alt for godt.
Disse super flotte og lækre röstitårne er så smarte, at de kan laves om formiddagen, og bare smides i ovnen en 20-30 min. før maden skal serveres.
Og så er de da så festlige, hvis jeg selv skal sige det, og med det lille stykke bacon på toppen, er der da ikke et øje tørt! 😀
Her er hvad du skal bruge:
4 stk.
8 rösti
1 portion kartoffelmos, helst lidt tyk i det.
1 bundt persille
2-3 skiver bacon
Sådan skal det gøres:
Röstierne steges brune på en pande i olie. Bagefter kan du bruge samme pande til at stege baconet på.
Lad rösti og bacon køle af på et stykke køkkenrulle.
Skyl og hak persillen fint og bland den sammen med den kolde/stuetemperatur kartoffelmos.
Put persillemosen i en sprøjtepose med tyl og sprøjt først en portion på halvdelen af röstierne og læg derefter den anden halvdel ovenpå. Sprøjt til sidst en “dut” på toppen. Læg et lille stykke bacon på “dutten” og tryk det lidt ned i mosen på det ikke falder af.
Stil dem på køl til de skal varmes. Jeg plejer at opbevare dem i en bradepandeform med låg, så de ikke bliver flade/trykket af sølvpapir eller film.
Bages ved. 180° alm ovn. i 20-30 min.
AmatørkokkenVelbekomme!
Ingen kommentarer endnu