Røget laksepaté
Røget laksepaté
Røget laksepaté smager super lækkert, og passer perfekt som en lækker forret eller en god frokostret.
Her er hvad du skal bruge:
4 pers.
ca. 250 g. røget laks
1 løg
½ rød peberfrugt
1 bundt. purløg, gem evt. lidt til pynt
1 lille bøtte flødeost (Jeg brugte ca. en halv bøtte philadelphia med hvidløg og urter)
Salt og peber efter smag
Spæde salatblade til pynt
Sådan skal det gøres:
Læg 4 stykker røget laks til side.
Hak løg, peberfrugt, resten af den røgede laks og purløg groft. Bland det sammen med flødeosten. smag til med salt og peber
Tag 4 ramekin skåle og læg et stykke film i hver.
Læg 1 stykke røget laks i hver ramekin, så det dækker bunden af skålen.
Fordel patéen i i de fire skåle, så det dækker det stykke røgede laks du allerede har lagt deri. Pak derefter filmen over patéen og stil dem på køl til de skal bruges.
Pynt med spæde salatblade og pak dine ramekiner op. vend nu ramekinen ud på tallerkenen og træk lige så stille filmen af og der vil stå en smuk laksepaté. 🙂
AmatørkokkenVelbekommen!
Ingen kommentarer endnu