Verdens bedste lagkagesnitte med hindbærsyltetøj!

Røget laksepaté

IMG_20160512_174436

Røget laksepaté

Røget laksepaté smager super lækkert, og passer perfekt som en lækker forret eller en god frokostret.

Her er hvad du skal bruge:
4 pers.

ca. 250 g. røget laks
1 løg
½ rød peberfrugt
1 bundt. purløg, gem evt. lidt til pynt
1 lille bøtte flødeost (Jeg brugte ca. en halv bøtte philadelphia med hvidløg og urter)
Salt og peber efter smag
Spæde salatblade til pynt

Sådan skal det gøres:

Læg 4 stykker røget laks til side.
Hak løg, peberfrugt, resten af den røgede laks og purløg groft. Bland det sammen med flødeosten. smag til med salt og peber
Tag 4 ramekin skåle og læg et stykke film i hver.
Læg 1 stykke røget laks i hver ramekin, så det dækker bunden af skålen.
Fordel patéen i i de fire skåle, så det dækker det stykke røgede laks du allerede har lagt deri. Pak derefter filmen over patéen og stil dem på køl til de skal bruges.

Pynt med spæde salatblade og pak dine ramekiner op. vend nu ramekinen ud på tallerkenen og træk lige så stille filmen af og der vil stå en smuk laksepaté. 🙂

Velbekommen!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Verdens bedste lagkagesnitte med hindbærsyltetøj!