Grøn smoothie med banan, vindruer, kiwi og pære

Ristet rugbrød med hamburgerryg og mikroovns-røræg (ca. 200 kcal.)

IMG_20160821_104623

Ristet rugbrød med hamburgerryg og mikroovns-røræg (ca. 200 kcal.)

Morgenmad skal være hurtigt, nemt og lækkert!
Denne opskrift har jeg selv været rigtig glad for. Der er heller ikke mange kalorier i måltidet.
Rugbrødet ristes i brødristeren og imens kan du lave røræggen i mikroovnen på få min.
Jeg gider ikke stå om morgenen og rode hele køkkenet til med pander og alt muligt.
Samtidig er det en sund morgenmad! Win-win

For 1 portion med 1 stk. rugbrød, 2 skiver hamburgerryg og 1 æg til røræg. 
Kcal: 178
Fedt: 4,5 g. 
Kulhydrater: 8,8 g. 
Protein: 5,6

*Det vil selvfølgelig ændre sig en smule i forhold til hvilket rugbrød du bruger og hvilken hamburgerryg.
TIP: Hvis du ønsker mere protein og færre kalorier, kan du istedet for 1 æg, bruge 2 æggehvider til din røræg. 

Her er hvad du skal bruge:

1 stk. rugbrød
2 skiver hamburgerryg
1 æg
Salt og peber efter smag
Evt. purløg og rød peberfrugt eller andet grønt

Sådan skal det gøres:

Rugbrødet ristes, imens laves røræggen.
Pisk ægget i en skål der kan gå i mikroovnen.
Start med at give ægget 30 sek. og tag det ud og rør rundt.
Derefter gives det 15 sek. og tages ud og røres rundt. Dette forsættes til rørægget er stivnet og blevet til røræg. 😀

Læg det ristedet rugbrød på tallkerken med hamburgerryg, røræg og evt. lidt grønt. Drys rørægget med salt og peber.

IMG_20160823_112321

Velbekommen!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Grøn smoothie med banan, vindruer, kiwi og pære